קציצות אפויות של מיקי
קציצות אפויות של מיקי
רכיבים:
500 גרם חזה עוף טחון
בצל קצוץ
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
צרור נענע
כף בהרט
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
שמים את כל הירק והבצל במכשיר הסלייסר וקוצצים היטב.
מערבבים הכל יחד עם הבשר
שמים בתבנית אפיה, על גבי נייר אפיה ומרססים מעל מעט שמן (לגבי תרסיס שמן אני ממליצה לקנות את הבקבוק הריק ולמלא בבית) בתמונה הקציצות של מיקי - ללא שמן כלל אך בהחלט ניתן לרסס מעל.
לתנור לחצי שעה ב 190 מעלות
יוצא טעים טעים וכשקר עוד יותר טעים
כיצד נתייחס?
כל הכמות מכילה 6 מנות חלבון
